طبق مطالعات و بررسی های انجام شده توسط پزشک زنان ، می توان گفت استفاده از شورت الیاف نقره که از محصولات بهداشتی دکتر مولر می باشد ، در بانوان مبتلا به زگیل تناسلی ، می تواند یک روش کمک درمانی ، محسوب گردد ؛ زیرا همانطور که می دانید ، شورت بهداشتی بانوان مخصوص دکتر مولر ، به علت بکارگیری الیاف نقره در آن ، ضد خارش و سوزش می باشد. بنابراین استفاده از آن ، می تواند از بروز خارش و سوزش در افراد مبتلا به زگیل تناسلی ، جلوگیری نماید. در ذیل ، به توضیح بیشتر در این باره ، پرداخته ایم ؛ با ما همراه باشید.
زگیل تناسلی چیست ؟
جزء شایع ترین بیمارهایی می باشد که از طریق رابطه جنسی ، انتقال می یابد ، این نوع ویروس را می توان در تیپ کم خطر و پر خطر ، قرار داد. لازم به ذکر است ، ویروس زگیل تناسلی که در تیپ پر خطر ، قرار می گیرد ، می تواند منجر به بروز بیماری های بسیار از جمله عفونت ، سرطان دهانه رحم و از این قبیل موارد در بانوان گردد ؛ بنابراین ، درمان به موقع آن از اهمیت به سزایی برخوردار است. یکی از نکات بسیار مهم ، در این رابطه است که عدم بروز ضایعات پوستی در فرد ، نشان دهنده عدم ابتلا نمی باشد ، در 50 درصد موارد ابتلا ، شاهد بروز علامت در ناحیه تناسلی ، نخواهیم بود.
ویروس پاپیلوما (HPV)
این ویروس عامل ایجاد زگیل تناسلی می باشد. تا کنون بیش از 150 نوع از این ویروس شناخته شده است. هر یک از انواع شناخته شده این ویروس ، داره شماره مشخصی می باشد که اصلاحا به آن تیپ ویروس می گویند. این ویروس در بدن انسان ، تنها می تواند به سلول های خاصی جذب شود و به کمک آن سلول ها قادر به زنده ماندن باشد. نام این سلول ها ، سلول های اپیتلیال اسکواموس می باشد. در نواحی مرطوب بدن انسان مانند دهانه واژن ، واژن ، مقعد ، دهانه رحم ، مجرای پیشاب درون آلت آقایان ، پوست ختنه گاه ، درون دهان ، مخاط داخل بینی ، ناحیه نای و گلو و ناحیه داخلی چشم ، این سلول ها روی سطح پوست وجود دارند. این نواحی مستعد ابتلا به ویروس پاپیلوما می باشند. در حقیقت زگیل های تناسلی نوعی تومور غیر سرطانی هستند که در موارد پیشرفته می توانند باعث بروز سرطان شوند.
دسته بندی زگیل های تناسلی
زگیل های تناسلی به دو دسته تقسیم بندی می شوند:
-
زگیل های تناسلی کم خطر
نوعی از زگیل های تناسلی هستند که فقط منجر به ایجاد زگیل می شوند و باعث بروز تغییرات در سلول ها و سرطانی شدن آن ها نمی شوند. هم بانوان و هم آقایان در معرض خطر ابتلا به نوع کم خطر زگیل های تناسلی هستند. بروز زگیل ها در خانم ها ممکن است مشکلات بیشتری را ایجاد کند. زیرا ممکن است زگیل ها در نواحی که قابل دیدن نیستند مانند دهانه رحم و واژن رشد کنند. زگیل های کم خطر دارای 12 نوع می باشند. معمولا تیپ های 6 و 11 زگیل های کم خطر به دلیل فعال تر بودن ، باعث ابتلای افراد به این نوع ویروس پاپیلوما می شوند.
-
زگیل های تناسلی پر خطر
این نوع زگیل عامل ایجاد بسیاری از سرطان ها در نواحی ابتلا به ویروس می باشد. این زگیل در زنان موجب ایجاد سرطان های دهانه رحم ، دهانه واژن و واژن می شود. در آقایان نیز می تواند منجر به بروز سرطان آلت تناسلی شود. علاوه بر سرطان های مخصوص بانوان و آقایان این ویروی در ایجاد سرطان های زبان ، دهان ، حنجره و مقعد نقش بسیار مهمی دارد. زگیل های پرخطر دارای 12 نوع می باشند. تیپ های 16 و 18 این ویروس در 70 درصد موارد عامل ایجاد سرطان دهانه رحم در بانوان می باشند. همچنین تیپ 16 این ویروس در 95 درصد موارد عامل بروز سرطان های ناحیه واژن ، دهان و مقعد می باشد.
صحبت های دکتر زهرا نادری در خصوص زگیل تناسلی و استفاده از محصولات بهداشتی دکتر مولر :
چه افرادی بیشتر از دیگران به زگیل تناسلی مبتلا می شوند ؟
- جوانان دارای فعالیت جنسی بالا
- افراد مبتلا به دیگر عفونت های جنسی
- افراد دارای شرکای جنسی متعدد
- داشتن رابطه جنسی بدون اطلاع از سابقه ی جنسی شریک جنسی
- افراد دارای رابطه جنسی محافظت نشده
راه های ابتلا به ویروس پاپیلوما
داشتن تماس با پوست ناحیه تناسلی فرد آلوده به ویروس سبب می شود که ویروس از بدن فرد آلوده به فرد سالم منتقل شود. به دلیل وجود تماس با نواحی آلوده در روابط جنسی از طریق دهان ، رابطه واژینال یا مقعدی، احتمال ابتلا به ویروس پاپیلوما در روابط جنسی با افراد آلوده بسیار زیاد است. بدون داشتن رابطه جنسی و تنها در اثر تماس با پوست فرد آلوده نیز ممکن است به زگیل های تناسلی مبتلا شوید.
علائم و نشانه های ابتلا به زگیل تناسلی چیست ؟
- مشاهده چندین زگیل نزدیک به هم در ناحیه تناسلی
- احساس خارش در ناحیه تناسلی
- بروز خونریزی در حین رابطه جنسی
- بروز توده های کوچک به رنگ پوست در ناحیه تناسلی
چگونه می توان زگیل تناسلی را تشخیص داد ؟
تشخیص زگیل تناسلی ، از طریق معاینه بالینی ، آزمایش پاپ اسمیر و بیوپسی انجام می گیرد.
روش های تشخیص زگیل تناسلی
تشخیص زگیل های تناسلی ، از طریق معاینه بیمار و بررسی زائده ها صورت می پذیرد. در معاینه به دلیل مشخص بودن شکل ظاهری و علائم ، زگیل ها ، به راحتی قابل تشخیص هستند. در صورت عدم مشاهده زائده ها در ظاهر پوست ، پزشک برای بررسی بیشتر قسمت های داخلی و پنهان دستگاه تناسلی و مقعد را ، به دقت بررسی می کند. معمولا زگیل هایی که در نواحی درونی واژن و دهانه رحم رشد می کنند ، به راحتی قابل مشاهده و تشخیص نیستند. اگر احتمال ابتلای فرد به ویروس زگیل زیاد باشد ، و در بررسی پزشک ، زائده ها به طور دقیق و کامل تشخیص داده نشوند ، معمولا برای تشخیص دقیق تر پزشک از روش های زیر استفاده می کند :
آزمایش کولپوسکوپی و اسید استیک
پزشک یک گاز مرطوب شده با استیک اسید را به مدت 5 الی 10 دقیقه ، بر روی ضایعات مشکوک در ناحیه دهانه رحم ، لابیا ، ناحیه پریانال یا آلت تناسلی مرد قرار می دهد و با سفید شدن بافت های دیسپلاستیک و نئوپلاستیک ، می تواند زگیل های تناسلی را تشخیص دهد. در روش کولپوسکوپی پزشک به کمک وسیله ای به نام کولپوسکوپ ، به بررسی ضایعات و شدت آن ها می پردازد. ممکن است برای تشخیص بهتر در روش کولپوسکوپی ، پزشک از استیک اسید استفاده کند.
عوارض زگیل تناسلی
آلوده بودن به ویروس HPV و ابتلا به زگیل تناسلی ممکن است عوارض زیر را در پی داشته باشد :
سرطان : سرطان دهانه رحم با عفونت تناسلی ناشی از ویروس HPV پیوند و ارتباط نزدیکی دارد. برخی از گونه های خاص این ویروس ممکن است به سرطان های ولوار ، مقعد ، آلت تناسلی مردان و حتی دهان و حلق منجر شود.
البته بدانید که آلوده بودن به ویروس HPV ، لزوماً همیشه و برای تمامی افراد بیماری سرطان را در پی ندارد اما جهت اطمینان بهتر است خانم ها به طور منظم تست پاپ اسمیر انجام دهند ؛ خصوصاً کسانی که به ویروس مبتلا هستند.
مشکلات در دوران بارداری : هر چند به ندرت اما امکان دارد در دوران بارداری زگیل های تناسلی بزرگتر شوند و دفع ادرار را برای زنان دشوار سازند. زگیل های موجود در دیواره واژن ، هنگام زایمان از کشش و اتساع بافت واژن جلوگیری می کنند. زگیل های بزرگ موجود بر روی ولوار یا درون واژن ، به سبب فشار ناشی از وضع حمل ، باعث خونریزی می شوند. در موارد بسیار نادر احتمال می رود کودکی که از مادری با زگیل تناسلی متولد شود ، به زگیل درون حلق خود مبتلا گردد. از این بابت ، برای درمان این مسئله و رفع انسداد مسیر عبور هوا ، می بایستی کودک تحت جراحی قرار بگیرد.
هر چند عارضه های نامبرده به سبب ویروس پاپیلومای انسانی و زگیل تناسلی ممکن است به ندرت اتفاق افتند اما بسیار ناخوشایند و ناراحت کننده هستند. همچنین باعث کاهش اعتماد به نفس افراد در حین داشتن رابطه جنسی شده و همین امر ممکن است او را به لحاظ روانی تحت فشار قرار دهد. از آن جایی که ما به طور قطع نمی دانیم ممکن است به عارضه های آن دچار شویم یا خیر ، بهترین کار پیشگیری از ابتلا به ویروس و زگیل است. علاوه بر داشتن رابطه جنسی محافظت شده و واکسینه شدن در برابر ویروس ، استفاده از شورت های الیاف نقره دکتر مولر ، راهکاری مناسب برای همه افراد در هر سنی است. این شورت ها که با استفاده از الیاف طبیعی عنصر نقره تهیه و تولید شده اند ، ضد قارچ ، ضد بو و آنتی باکتریال بوده و شما را از ابتلا به زگیل تناسلی در امان نگه می دارد.
نمونه برداری یا بیوپسی
پزشک در روش کولپوسکوپی می تواند از بافت نواحی غیر طبیعی ، نمونه برداری کند. نمونه برداری از بافت ( بیوپسی ) یکی از مهمترین مراحل در روش تشخیصی کولپوسکوپی است ، که می تواند شدت ناهنجاری را مشخص کند و نقش مهمی در درمان زائده ها داشته باشد. در مواردی که شدت ناهنجاری ها زیاد باشد ، برای تشخیص آن ها از بیوپسی برش دار استفاده می شود. در مواردی که نتیجه بیوپسی ، پیش از سرطانی بودن ( دیسپلازی ) و یا سرطانی بودن ضایعات را تشخیص داد ، اقدام درمانی مناسب از سوی پزشک انجام می شود.
آزمایش خون
روش مولکولی ، روشی برای تشخیص ابتلای فرد به ویروس زگیل ناحیه تناسلی و نوع ویروس می باشد. این روش تشخیصی می تواند در خانم ها و آقایان مورد استفاده قرار گیرد. این روش برای تشخیص ابتلای فرد به ویروس از دقت بالایی برخوردار است. ژنوتایپینگ یکی از متداولترین روش های مولکولی است ، که برای بررسی وجود ویروس در بدن فرد از توالی یابی ژن اچ پی وی استفاده می کند. روش (Real time PCR) یکی دیگر از روش های مولکولی تشخیص ویروس است ، که برای بررسی از تکثیر هزاران مرتبه ای ژن و آنالیز نتایج روی دستگاه استفاده می کند.
تست پاپ اسمیر
یکی از روش های تشخیصی ویروس اچ پی وی در خانم هاست ، که به کمک نمونه برداری از سلول های دهانه رحم و واژن ، می تواند علاوه بر تشخیص ویروس اچ پی وی ، به تشخیص عفونت ها و سرطان های دستگاه تناسلی زنان کمک کند. به خانم های بالای 35 سال توصیه می شود ، سالی یک بار این تست تشخیصی را انجام دهند ، تا با تشخیص به موقع بیماری های دستگاه تناسلی ، اقدام درمانی مناسب انجام شود. در روش پاپ اسمیر پس از باز کردن دهانه رحم به کمک اسپکولوم ، نمونه برداری از سلول های دهانه رحم و واژن ، به کمک یک برس استریل صورت می گیرد.
چگونه می توان از بروز زگیل تناسلی جلوگیری کرد ؟
در ذیل ، به برخی از روش هایی اشاره شده است که می تواند از ابتلا به ویروس پاپیلوما ، جلوگیری نماید.
- استفاده از لباس زیر مناسب : لباس زیر مناسب ( لباس زیر با الیاف نقره ) ، نقش به سزایی در پیشگیری ، تشخیص و حتی درمان بسیاری از بیماری های زنان و ویروس پاپیلوما خواهد داشت. در ادامه شورت الیاف نقره دکتر مولر و مزایای استفاده از آن را برای شما توضیح می دهیم.
- تزریق واکسن گارداسیل : واکسن گارداسیل را می توان در دختران و پسران 9 الی 30 به منظور جلوگیری از ابتلا به دو تیپ پر خطر و کم خطر تزریق کرد. ( تیپ های 16 ، 18 ، 6 و 11 .)
- آموزش نکات بهداشتی در ارتباط با روابط جنسی
- اجتناب از برقراری روابط جنسی پر خطر
در چه مواردی امکان انتقال ویروس زگیل وجود ندارد ؟
- استفاده از ظروف مشترک
- پوشیدن لباس یکدیگر
- رفتن به استخر و شنا کردن
- بغل کردن
- شریک شدن غذا
- و از این قبیل موارد
احتمال انتقال ویروس زگیل تناسلی از مادر به نوزاد تازه متولد شده ، بسیار کم است ؛ اما در صورت انتقال ، موجب بروز زگیل در نواحی حنجره ، نای و لوله های تنفسی نوزاد شده و مشکلات بسیاری را به وجود می آورد. به همین علت ، در مادران مبتلا به زگیل ، زایمان به صورت سزارین انجام می گیرد تا کودک با ناحیه تناسلی مادر تماس نداشته باشد.
شورت الیاف نقره بهترین درمان زگیل تناسلی
دکتر مولر ، با به کارگیری الیاف نقره ، اقدام به طراحی و تولید این محصول کرده اند. همانطور که می دانید ، نقره از دیرباز تا کنون خاصیت ضدعفونی کنندگی داشته و پیش از کشف آنتی بیوتیک ها ، مهم ترین سلاح در برابر زخم های عفونی محسوب می شده است. لازم به ذکر است طبق تحقیقات انجام شده توسط دکتر هاری مارکراف در دانشگاه سنت لوئیس ، می توان گفت نقره ، چند برابر داروهای ضدعفونی ، تاثیرگذار بوده و توانایی از بین بردن انواع باکتری و قارچ ها را دارد.
بنابراین با استفاده از شورت الیاف نقره محصول دکتر مولر ، می توان بدون ایجاد هیچ گونه عوارض جانبی از جمله حساسیت ، سوزش ، خارش و از این قبیل موارد به درمان بسیاری از عفونت ها پرداخت. شورت بهداشتی مخصوص بانوان با الیاف نقره ، کاملا آنتی باکتریال می باشد. با توجه به مطالب فوق ، گفته می شود استفاده از شورت بهداشتی دکتر مولر ، روشی کمک درمانی جهت رفع زگیل تناسلی محسوب می شود و با کمک آن ، می توان از شر آن راحت شد.